3 tips til at indrette stuen

Når du skal indrette stuen, er der mange ting du kan gøre for at skabe de optimale rammer. Stuen er dét rum i hjemmet, hvor du skal føle dig tilpas, afslappet og lade op til en ny dag. Herunder finder du en række gode råd til, hvordan du skaber de mest optimale rammer for stueindretningen.

Stuen er et rum, der stiller mange krav – det er her, du skal slappe af, når du kommer hjem fra arbejde, og det er her, du primært opholder dig, når du har fri. Samtidig er der mange, der nyder måltiderne sammen i stuen. 
Det betyder, at rummet skal indrettes, så det er hyggeligt at være i, samtidig med at det skal fungere som samlingspunkt for hele familien. Der er god grund til at fokusere på at skabe de optimale rammer, når du indretter stuen.

I denne artikel får du en lang række gode råd, som du med fordel kan gøre brug af, når du skal indrette stuen. Du behøver ikke at bruge alle rådene, men du kan lade dig inspirere af dem, når du skal indrette din stue.

#1: Vægdekorationer skaber atmosfære

Det er vigtigt, at stuen emmer af god stemning. Derfor kan det være en god idé at gøre brug af vægdekorationer, som kan være med til at skabe atmosfære. Du kan eksempelvis få vægdekorationer hos Amordesign.dk.

Du kan med fordel anvende vægdekorationerne til at skabe kontrast i rummet, så du opnår en særlig balance, der er med til at gøre stuen helt unik. Vægdekorationer kan bestå af alt fra billeder og illustrationer til brugskunst og metalgenstande.

#2: Skab kontrast med farver og nuancer

Det vigtige, når du indretter din stue, er, at den ikke bliver kedelig. Der skal helst være noget spil – og det opnår du på bedst mulig vis, hvis du indretter med kontraster. Når du gør det, opnår du en unik atmosfære, der er med til at tage rummet til nye højder.

Du kan arbejde med kontraster på mange måder, og det kan være alt fra enkelte elementer, der stikker ud til en hel væg, som du maler i en anden farve end de øvrige. Vælg en flot farve, som skiller sig ud og er med til at skabe kontrast.

#3: Gør brug af naturlige elementer

Selvom den minimalistiske, nordiske indretningsstil så småt er på retræte, betyder det ikke, at vi ikke stadig kan lade os inspirere af den. Noget af det, der gjorde sig gældende, når vi indrettede efter de nordiske designprincipper, var de mange naturlige materialer.

Dette er med til at skabe hygge i hjemmet, samtidig med at det tager dig tættere på naturen. Naturlige materialer behøver ikke naturligvis at være træoverflader og lignende, men det kan lige så godt være planter og blomster, som bliver en integreret del af indretningen.

Skriv et svar