3 tips til en billig, men god sommerferie i Danmark

Hvis du planlægger at skulle på sommerferie, men budgettet ikke rækker til den helt store tur udenfor landets grænser, så fortvivl ikke – herunder følger en række gode tips til, hvordan du kan få en god, men billig sommerferie i Danmark

De fleste drømmer om at tage ned og nyde sydens sol, når det bliver sommer, men det er der slet ikke grund til. I Danmark er der masser af fremragende feriemuligheder, og så er det endda billigt at tage afsted, hvis du holder dig indenfor landets grænser.

Hvis du er på herrens mark i forhold til at finde ud af, hvordan du kommer på en god og billig sommerferie i Danmark, så er det nu, du skal spidse ører – eller øjne, medmindre du får denne artikel oplæst. Her følger 3 tips til en billig, men fantastisk sommerferie i Danmark.

Tag på sejltur med en båd

Hvis du kender en, som har en båd, eller hvis du selv har en, er det en oplagt mulighed for dig. Her kan du komme billigt på sommerferie – det eneste, du skal betale for, er marine diesel, og det koster ikke engang så meget, som man kunne forestille sig.

Det kræver selvfølgelig, at du ved, hvordan man styrer en båd, medmindre du synes, det lyder spændende at kæntre – eller hvis du har en styrmand med, som kan sikre, at I kommer sikkert i havn. Hvis du ikke kan sejle, og du ikke kender en, der kan, så bør du lære det, før du letter anker.

Overnat i et shelter

I Danmark vrimler det med skønne shelters, som du kan få lov til at overnatte i. Det koster typisk ikke ret meget, og så kan hele familien tage afsted sammen. På den måde vil I få en masse skønne naturoplevelser, og I vil samtidig styrke sammenholdet i familien.

Det behøver slet ikke at være en ferie i survival mode, når I overnatter i shelter. Faktisk er de fleste shelter nærmest luksuriøse, i forhold til hvad man ellers kunne frygte. Der er derfor god grund til at overnatte i et shelter, hvis I ønsker en god naturferie sammen med hele familien.

Byt bolig med familiemedlemmer eller venner

Hvis I kender nogle mennesker, som har et hus, hvor I godt kunne tænke jer at bo, så kan I jo forsøge at foreslå dem, at I skal bytte bolig henover sommeren. Det kan være, at I selv bor på Fyn, men gerne vil en tur til Bornholm. Hvis jeres venner også gerne vil til Fyn, hvorfor så ikke bytte bolig?

Det vil give jer en utroligt billig ferie, som I kan mindes resten af livet, hvis den vel at mærke ender med at blive god – og hvis ikke, så var det da i det mindste forsøget værd. Der er masser af gode grunde til at tage på sommerferie i Danmark.